Thursday, September 30, 2010


Forever Truly My Sayangg ,
Thank youu tauu sebab
selalu buat i happy . I Just want to remind youu
yangg ,iloveyouu like forever ,
hehe muahhh :D hehe byeee :D


Ya allah ya tuhan ku , permudahkan laa Rasyad Afandi Md Zaki untuk menjawab PMR nyaa , kauu berikanlahh kekuatan untuknyaaa menjawab PMR dengan hati yang tenang , Ya allah ya tuhan ku , berikanlahh Rasyad Afandi Md Zaki memperoleh keputusan yang cemerlang ,

* Akhir kataa
Awak berusaha laa dngan gigih , jawab semua soalann ' haha cewahh :D okayy so goodluckk laa my Rasyad Afandi :D do your best ! weheee :D bye byee iloveyouuuuuu so so much :D woot wooot

KAKAK

Walauuwehhhh ==' haaa kakak's birthday is cominggg !
Help mee :D haha urm nak beliii apaa ni kann ? tolong hehe :) haa
kalauu aku dhh beli nnt tak cantik sorrry tauuu sorry bangattttt xD hehe
haa btw kakak Happy Becoming Birthday !
Iloveyouuuuuu kakak hahah woot wooot :D

*semalam pergi dating ehh , hahaha

Girls Day Out :D

Wokayy , haha sabtu haritu kitaa , aufa , kakak , and athirah
pergi library , and and then cs :D hee
sangat seronok
kami tengok cerita DEVIL superr coooooool laa sehhh :D
haha okayy nnt kitaa keluar lagii tauu ? heee
byee lovee korangggg XDD

Saturday, September 11, 2010

Well , to those two-faced peeps out there ,
There are better things for you , to do than cari pasal tentang orang
Depan baik , but belakang ? suka find flaws orang =='
Hope You Are Happy :)

Thursday, September 9, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalamualaikum Semuaaa :) cehh , okayy saya ingin menguncapkan selamat hari raya aidil fitri
kepada semuaaa umat islam :) heee maaf zahir dan bartin , sorry kalauu Ter kutuk , Ter Marah , Ter makii , or apa apaaa laaa kann ? sorray yee kawan kawann :) heee so kitaaa 0-0 okayy kawannn ? hee okayy COOOL laaa :) hehe , Sekali lagi saya dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Rayaidil Fitrii Kepada Semuaaa Oranggg :) okayyy ? coooool :)



*Mohon maaf atas lisan yg tak terjaga .
Janji yang terabaikan .
Hati yang berprasangka & ,
Sikap yang pernah menyakitkan .
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA


video
Publish Post

Happy Birthday Yuwitaaaaaaaaaaaa :D




















Yuwitaaaaaa ! Happy Birthdayy !
Happy Birthday To You ,
Happy Birthday To You ,
Happy Birthday To Yuwitaaaa !
Happy Bithday To YOUUU !

heee yuwitaaaa , may god bless youu
have fun , on your birthdayyy :D
hee present ? err nnnt bolehh wak ?
naikk sekolahh ke ? eheee cool :) hehe
ehh btw , cool laa birthday awakk
first kitaaorang rayaa kann :) hee cool
teheeeee :) iloveeyouuu yuwitaaaa
muahhhhhhh :-*

Nenek :D



*Rockk ? err tkp , rayaa pun bolehh Rockk jugaa haha Tah papeee Okayy Coool






Hey / Hello / Hi / Yaww / Supp Saya Marissa
HAHA okayy cool :) haa semalam , rabu saya dan kakak sayaa syaaa pergi singaporee
hehe pergi office mummy ,
kita keluar rumah dalam pukul 1 setengahh gituu lerr hehe cool , kitaaa pergi time tuhh hujan =='
haiyaaa rosak rambutt akuu ==' okayy tkp cool then sampai je sanaa kitaa dudukk , onlineee .


Then balikk , kitaa amik bussss , pergi Bedokk jumpaa Nenek Timahhh :)
wahh bestnyaaa kitaa buka dekat luarr cool laa wehhh :) hehe haa bestt sangat nnt rayaa kitaa jumpaa lagi yee ? *Disini sayaa ada beberapa gambar yang telah diambil olehh sayaa dan kakak sayaaaa :-*
selebihnyaa di Facebook yaaaaa ?
okayyyy COOOOOOOOOOOOOL '
Boyttttttttt :-*

Wednesday, September 8, 2010

Tuesday, September 7, 2010


Kenapa Eh Sekarang , When I Say Iloveyou Theres No Iloveyou Back ?
Kenapa Eh Sekarang , When I Say Imissyou Theres No Imissyou Back ?



CRAPPP ! Excuses Excuses =='

Monday, September 6, 2010

Thanks Timmy Fahmi :)



Dear Timmy Fahmi ,
Thank You So Much
For Being Such A Good Photographer
And You Have A Cool Blog Dude !

To Every One Out There
Check Out ;
http://whatishappening.timmyfahmi.com/

Good Luck Timmy Fahmi
Yeahhh :D

Sunday, September 5, 2010

4 September 2010 '









Hayy , okayy semalam pergi manaa ?
cs , kotaraya , paso bumbong .
Okayy , btw paso bumbong was so Effing COOL !
haha , and semalam keluar dengan kakak ,
abg wafiq , saif , azri and fizuann ,
' hehe okay cool ,
then kitaa semua pergi paso bumbong
sekejapp jee kann ==' haduhhh
sebab kenaa balikk , haa
tak belii apaa pungg tengok tengokk jee ,
heee :D and datang je ada orang amik gmbaa ,
diaa orangg COOL '
sumpahh maluu ==' bengang haha :)
tapii apaa punn semuaa cool jee kann ?
hehe bestnyaaaaa :-*

Friday, September 3, 2010

Aisyah Makpol :)



Hallo :) okay harini kita akan bercerita tentang Aisyah :)
hehe diaa ni baikk , cool
haa walaupun diaa kelas 1E kitaa tetap
kawann kann ?
haha kann ?
okayy cool :) laa haa and diaa ni pandai agamaa laa teror
gituu hehe wah
meletupp ! haha okayy and and
diaa comel hehe
iloveyouuaisyahh :)

Goefgafi Foliooo :)


Okayy guys , finally aku siap punn folio akuu yang dahh dua bulan cikgu kasii masaa semalam 2 haribulan punyaa malam tuu , bertungkus lumus nak matii aku buat nasib baikk siap ! yeahh ' hehe happy akuu :D and minta minta dapat full mark pleasee cikguuu ? hee tauu ? sayangg cikguuu :D
tapii , perghargaan akuu terBALIKK laa auntie photostat tuu binding , haa it's okayy laa cikguu ckp takp :) hee COOL LAAA :)

Cutiiii :)


Helloo , Cutii kann sekarang ? OMG bestt gilaa :) hee sukaanyaa sayaaa hehe bolehh bangun lmbt , tidur lmbt , main mainn haha urm but but , two weeks ni kena buat homeworks and study for exams laa ' Shittttt ! okayy nnt kitaa belajarr laa jangan worry :D heee

Miranda Cosgrove Kissin U official music video

Duhh =='

Perghhh ! hari tuu ,
kena tinggal buss
Dayammmmmm !
penatt aku lari kesana kesini cari
aufaaaa haha , rupanyaa dia dah naikk daa =='
last last nassib baikk pak majid ad for the second Trip :)
haa thank god :D heee

Nur In Batrisyiaaaa :D

Awakk , haa hi
okayy Nur In happy birthday tau ?
hehe sorry hadiahh mayb nnt ?
okayy ? lekk luu , takd duit lerr wakk
:) hee btw Happy Birthday againnn
muahh lovee youuu In :D

Wednesday, September 1, 2010

Thank youu so much for the 10 wonderful months ,
You know I am going to miss youu ,
I love you and will alwayss will